Vrhovni registrar je Donuts Inc., podjetje iz ZDA.

Domena .EMAIL nima geografskih omejitev pri registraciji.

Za registracijo je na voljo vsem fizičnim in pravnim osebam.

S .EMAIL lahko uspešno prehitite konkurenco na spletu.

Pri NEOSERV jo lahko registrirate po najnižji ceni v Sloveniji.

Več o .email

Z uporabo te domene boste spletnim obiskovalcem takoj povedali, da ste povezani z enim izmed največjih komunikacijskih sistemov. Ne glede na to, ali ste ponudnik ali pišete blog iz področja e-poštnih storitev, domena .EMAIL je prava izbira za vas.

Domena .EMAIL je na voljo šele od leta 2014, od takrat je zabeležila več kot 105.000 registracij.

Ker je .EMAIL zapomljiva in edinstvena domena, se boste z njo na spletu predstavili na unikaten način.

POGOJI ZA REGISTRACIJO

Vrhovni registrar za .EMAIL domene je podjetje Donuts Inc., s sedežem v ZDA.

Domena nima nobenih splošnih ali geografskih omejitev pri registraciji. Registrira jo lahko vsaka pravna ali fizična oseba.

REGISTER:
Donuts Inc.
POGOJI:
Vir 1
MIN. DOLŽINA:
1
MAX. DOLŽINA:
63
MAX. OBDOBJE:
10 let
IDN znaki:
podpira
WHOIS zaščita:
0,00 €
Obuditev domene:
/
Lokalna prisotnost:
Ni potrebno
EPP koda za prenos:
podpira
CENIK
STORITEV:
OBDOBJE V LETIH IN POPUST:
CENA:
34,59 € 22,22 € NAROČI email DOMENO
Prenos brez podaljšanja ni mogoč.
Zakaj registrirati domene pri NEOSERV
Nadzorna plošča za domene
Brezplačna
e-pošta z domeno
Brezplačna
WHOIS zaščita
Instantna registracija
Brezplačno DNS gostovanje

Pogosta vprašanja

  • Kako poteka prenos .EMAIL domene k NEOSERV?

    Za prenos .EMAIL domene potrebujete EPP kodo. Le-to dobite pri svojem trenutnem registrarju. Kodo nam sporočite na info@neoserv.si. Domene ni možno prenesti, če od registracije ali od zadnjega prenosa ni poteklo vsaj 60 dni, prav tako prenos ni možen, če je domena pred potekom.

  • Kako poteka menjava nosilca .EMAIL domene?

    Nosilca .EMAIL domene lahko zamenjate v naročniškem centru Moj NEOSERV. Za uspešno zamenjavo potrebujete potrditveni e-mail trenutnega in bodočega lastnika domene.